Pàgina d'inici > Especials > La sevillana Marina Alabau, medalla d’or de windsurf als Jocs de Londres

La sevillana Marina Alabau, medalla d’or de windsurf als Jocs de Londres

WINDSURF >>  La sevillana Marina Alabau ha guanyat la medalla d’or en classe RS:X. Marina Alabau en tenia prou amb una setena plaça a la regata final, però ha demostrat ser la millor sobre la taula de windsurf i ha acabat guanyant també l’anomenada Medal Race. És la cinquena medalla per a la delegació espanyola i el primer or en aquests Jocs Olímpics de Londres.

 
La windsurfista sevillana ha estat tota la competició com a primera classificada a la general provisional, i ha acabat amb més de 20 punts de diferència sobre la segona classificada la finesa Petaja. En tercer lloc s’ha classificat la polonesa Noceti-Klepacka. Necessitava en aquesta regata per les medalles quedar entre les set primeres, de les deu participants, i per això ha controlat la prova per assegurar-se com a mínim una medalla. Marina Alabau va ser quarta als Jocs de Pequincinc vegades campiona d’Europa i campiona del món el 2009. A Londres s’ha pogut penjar la medalla d’or demostrant que és una de les millors especialistes.

Esport.cat

Categories:Especials
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari (els comentaris amb caràcter ofensiu i/o racista o que no estiguin relacionats amb la notícia seran esborrats i denunciats immediatament)