Pàgina d'inici > Comunicació, Notícies > Prohibeixen el culte al cos a la televisió en horari infantil

Prohibeixen el culte al cos a la televisió en horari infantil

MADRID >> Els anuncis que promocionin productes per aprimar-se, operacions estètiques o tractaments de bellesa no es podran emetre entre les sis del matí i les 10 de la nit.

 

La publicitat que promogui el culte al cos i el rebuig a l’autoimatge, amb productes com aprimadors, intervencions quirúrgiques o tractaments d’estètica, han quedat prohibits a les televisions durant els horaris de protecció al menor. Així ho reflecteix la modificació de la llei general de la comunicació audiovisual, que flexibilitza la gestió de les televisions autonòmiques i obre la porta a la seva possible privatització, que aquest dijous publica íntegrament el ‘Butlletí Oficial de l’Estat’ (BOE).

L’horari de protecció de la infància comença a les 6 del matí i acaba a les 10 de la nit. A més, dins d’aquest s’estableixen tres franges horàries de “protecció reforçada”. Aquestes franges horàries queden fixades de dilluns a divendres entre les 08.00 i les 09.00 hores i entre les 17.00 i les 20.00 hores, i els dissabtes, diumenges i festius d’àmbit estatal entre les 09.00 i les 12.00 hores.

La nova regulació fixa, a més, que els programes dedicats a jocs d’atzar i apostes només es poden oferir entre la 01.00 i les 05.00 de la matinada, i els relacionats amb l’esoterisme i les paraciències només es poden emetre entre les 22.00 i les 07.00 hores.

A més, les televisions no poden emetre continguts que puguin “perjudicar seriosament” el desenvolupament físic, mental o moral dels menors, i en particular aquells espais que incloguin escenes de pornografia, maltractament, violència de gènere o violència gratuïta. Aquest tipus de continguts audiovisuals sí que es podran emetre en obert entre les 22.00 i les 06.00 hores, però sempre precedits d’un avís acústic i visual.

ara.cat

Anuncis
Categories:Comunicació, Notícies
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari (els comentaris amb caràcter ofensiu i/o racista o que no estiguin relacionats amb la notícia seran esborrats i denunciats immediatament)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: