Pàgina d'inici > Catalunya, Incendis forestals, Notícies > Dos incendis cremen aquesta tarda a les localitats de Madremanya i Aiguamúrcia

Dos incendis cremen aquesta tarda a les localitats de Madremanya i Aiguamúrcia

MADREMANYA // AIGUAMÚRCIA >> Els Bombers de la Generalitat estan treballant en les tasques d’extinció que, des d’aquest divendres al migdia, afecten els termes municipals de Madremanya, al Gironès, i Aiguamúrcia, a l’Alt Camp.
 

Una vintena de dotacions terrestres i vuit mitjans aeris treballen per extingir el foc de Madremanya. L’incendi ha començat a la zona del Puig de les Dalmaues, al costat de la carretera GIV-6701, a l’alçada del punt quilomètric 6. Segons sembla, el foc hauria començat en una zona de camp, però ara mateix ja afecta massa forestal. Com a mesura preventiva s’ha desallotjat els veïns del petit nucli de la Vilosa, al municipi de Sant Martí Vell.

Pel que fa al trànsit, s’ha hagut de tallar la carretera C-66 a l’alçada de Celrà i la GIV-6701 continua restringida a Sant Martí Vell.

Protecció Civil ja ha atès més de 100 trucades relacionades amb aquest foc. Deu patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra han acudit a Madremanya.

Foc a Aiguamúrcia

D’altra banda, els Bombers han estat alertats a dos quarts de tres d’un foc de vegetació forestal a Aiguamúrcia, a l’Alt Camp. Aquest incendi ha començat al costat de la carretera T-244, al punt quilòmetric 14, a la zona del Pla de Manlleu d’aquesta localitat. Quinze dotacions terrestres i vuit aèries, a més de dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, s’han desplaçat al lloc dels fets.

 

324.cat

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari (els comentaris amb caràcter ofensiu i/o racista o que no estiguin relacionats amb la notícia seran esborrats i denunciats immediatament)