Pàgina d'inici > Comunicació, Notícies > TV3 fusiona el Canal 33 i el Súper3

TV3 fusiona el Canal 33 i el Súper3

TV3 >>Sala de realització a les instal·lacions de TVC  El Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), a proposta del president, Brauli Duart, ha acordat la seva nova oferta multicanal de ràdio i televisió, amb l’objectiu de millorar els continguts dels seus canals de distribució. La reordenació suposa adequar l’oferta temàtica als horaris i les vies de més consum, optimitzant els recursos de Televisió de Catalunya (TVC) i Catalunya Ràdio, en un context de contenció pressupostària, per garantir el manteniment de l’alt nivell de competitivitat dels mitjans de la CCMA.
 

Amb aquesta nova oferta programàtica està previst que el canal Esport3 s’incorpori al primer múltiplex de TVC, amb la qual cosa millorarà considerablement la cobertura i es podrà veure, per primera vegada, a tot el territori català. La nova oferta multicanal que TVC i Catalunya Ràdio posaran en marxa l’1 d’octubre suposa un estalvi de 12,4 milions d’euros. Les principals partides d’estalvi corresponen a la compra de producció aliena i a la xarxa de distribució.

La nova oferta temàtica de TVC

L’oferta generalista de TV3, la informativa del 3/24, la d’alta definició (HD) i la reciprocitat amb la televisió balear IB3 es mantenen sense cap variació respecte al model actual.

La programació infantil del Super3 i la cultural present al 33 s’oferiran en un mateix canal, de forma adequada als horaris de consum de cadascun dels continguts, tot preservant la programació cultural i la producció pròpia. D’aquesta manera, el Super3 mantindrà la franja horària de 6.00 a 21.30 i el 33 emetrà de 21.30 a 6.00, i l’oferta de programació juvenil quedarà integrada en els diferents canals de TVC.

Esport3 complementarà els continguts actuals amb un nou àmbit temàtic, adequat a la demanda de la societat catalana: incorporarà una important oferta documental vinculada a les temàtiques de natura, aventura, viatges, alimentació i lleure.

TVC, que ha estat motor de la transició digital al nostre país, garanteix amb l’ordenació de canals un model d’èxit i de lideratge fonamentat en la qualitat, la incidència social, la projecció de valors, la innovació, el talent i la preservació de la llengua i la cultura, i alhora treu la màxima rendibilitat dels recursos.

iCat evoluciona cap a un projecte multicanal musical i creatiu

Al Grup d’Emissores Catalunya Ràdio, iCat engega una etapa que la convertirà en una emissora multicanal amb la voluntat d’adaptar-se al nou model de consum de ràdio i en un esforç d’optimització dels recursos. L’emissora, que deixarà d’emetre per FM a partir de l’1 d’octubre. El canal garanteix la continuïtat dels continguts i manté la programació basada en l’escena musical catalana, el millor pop internacional i la cultura emergent i menys convencional. Aquesta temporada estrena un nou programa matinal amb l’agenda cultural del dia, “Els experts”, i manté programes emblemàtics com “Delicatessen”, d’Albert Puig, i el magazín “Cabaret elèctric”, els butlletins horaris culturals i els programes temàtics dedicats als jazz, el folk o la fusió.

Alguns continguts d’iCat es podran continuar escoltant per FM. A Catalunya Ràdio, el programa “Delicatessen”, per exemple, ja té una edició especial de dues hores els dissabtes a la nit, i “Generació digital” inclou alguns dels continguts més destacats del canal i l’agenda iCat pel cap de setmana. D’altra banda, Catalunya Música integrarà els programes dedicats al jazz.

En aquest marc multicanal, iCat està renovant l’aplicació per a mòbils amb una nova versió per a iPhone i n’ha estrenat una de nova per a Android. Des dels dispositius mòbils es pot sentir en directe l’emissora, veure les il·lustracions del que s’està emetent, sentir qualsevol programa a la carta, llegir les notícies culturals i sentir la resta d’emissores temàtiques del canal: iCatTrònica, iCatjazz, totCat, musiCatles i Mediterràdio.

 

324.cat

Anuncis
Categories:Comunicació, Notícies
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari (els comentaris amb caràcter ofensiu i/o racista o que no estiguin relacionats amb la notícia seran esborrats i denunciats immediatament)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: