Pàgina d'inici > Comunicació, Notícies > Televisió de l’Hospitalet tornarà a emetre el 15 d’octubre amb un únic espai de 30 minuts

Televisió de l’Hospitalet tornarà a emetre el 15 d’octubre amb un únic espai de 30 minuts

TELEVISIÓ DE L’HOSPITALET >>La seu de la televisió de l'Hospitalet  Televisió de l’Hospitalet reprendrà les emissions a partir del 15 d’octubre a través de la TDT i internet. Ho farà amb un únic programa que s’anomenarà ‘L’Hactualitat’, un espai que inclourà un informatiu, un reportatge de tres minuts de durada, una agenda d’activitats de la ciutat i unes càpsules reservades per a les entitats. S’emetrà de dilluns a divendres a través de la TDT a les 19.30 h i s’anirà repetint fins a les 21.30 h. Una redacció única de periodistes multidisciplinaris treballarà per als quatre mitjans públics de la ciutat: la televisió, la ràdio municipal, ‘L’H Digital’ i el ‘Diari de l’Hospitalet’. La plantilla incorpora quatre treballadors de l’anterior Televisió de l’Hospitalet.

 

Segons un comunicat de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, els mitjans de comunicació públics de la ciutat iniciaran el dia 15 una nova etapa amb l’objectiu de “ser viables i sostenibles econòmicament i, alhora, tenir continuïtat en el temps i garantir el dret a la informació de tots els ciutadans”.

L’espai de televisió ‘L’Hactualitat’ inclourà ‘L’informatiu’, amb les notícies d’actualitat; ‘En 3 minuts’, un espai de reportatge; ‘Pren nota’, una agenda d’activitats de la ciutat, i ‘Qui som, què fem?’, càpsules d’informació sobre les entitats locals. Tot aquest bloc informatiu, de 30 minuts de durada, també es podrà consultar a través d’internet a partir de les 19.30 h i a la carta.

Per la seva banda, Ràdio L’H oferirà els diumenges, d’11.30 a 14.30, el programa ‘Tot en joc’, amb retransmissions esportives en directe i un seguiment de la dinàmica que generen les entitats i els clubs esportius de la ciutat. S’emetrà simultàniament a través de la TDT i per internet, però no per la FM. El programa també es podrà consultar a la carta al ‘L’H Digital’.

Per la seva banda, ‘L’H Digital’, el portal d’informació multimèdia i web dels mitjans de comunicació de la ciutat, es renova tècnicament i estèticament.

La televisió de l’Hospitalet va deixar de funcionar a finals del 2011, i la ràdio, que inicialment ho havia de fer també llavors, va seguir funcionant uns mesos mes, fins al juny. Llavors ja s’havia anunciat que a partir de l’octubre iniciarien una nova etapa amb una programació reduïda.

Categories:Comunicació, Notícies
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari (els comentaris amb caràcter ofensiu i/o racista o que no estiguin relacionats amb la notícia seran esborrats i denunciats immediatament)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: