Pàgina d'inici > Maresme, Notícies > L’Estat denuncia l’Ajuntament de Vilassar de Dalt per negar-se a penjar la bandera espanyola al balcó

L’Estat denuncia l’Ajuntament de Vilassar de Dalt per negar-se a penjar la bandera espanyola al balcó

VILASSAR DE DALT >>Imatge d'un rètol d'entrada a Vilassar de Dalt  La delegació del govern espanyol a Catalunya ha presentat un contenciós administratiu contra l’Ajuntament de Vilassar de Dalt per la negativa a penjar la bandera espanyola al balcó.
 

L’agost passat, l’Estat va demanar per carta al consistori que la insígnia es pengés al balcó, però l’alcalde de Vilassar, Xavier Godàs (Grup d’Esquerres de Vilassar de Dalt), es manté ferm en la decisió que va avalar el ple municipal per una àmplia majoria. Actualment, només la bandera catalana i la del municipi onegen a la façana del consistori.

Un cop li ha estat notificat l’inici del procés judicial, l’alcalde assegura que l’Ajuntament treballa “en les línies de defensa davant la pressió de la delegació del govern de l’Estat”.

El 12 de març passat l’Ajuntament va rebutjar amb 12 vots a favor i un en contra una moció del PP que demanava la restitució de la bandera espanyola a l’edifici.

Al maig, el delegat de la Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba, va donar suport a la decisió de l’Ajuntament en una carta adreçada a l’alcalde.

 

324.cat

Categories:Maresme, Notícies
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari (els comentaris amb caràcter ofensiu i/o racista o que no estiguin relacionats amb la notícia seran esborrats i denunciats immediatament)