Pàgina d'inici > Internacional, Notícies > “Sandy” amb ressaca forta, tot i perdre la categoria d’huracà

“Sandy” amb ressaca forta, tot i perdre la categoria d’huracà

ESTATS UNITS >>Mapa isobàric. Font: Centre de Predicció Hidrometeorològic “Sandy” ha tocat terra i ja ha començat a perdre força els seus vents sostinguts. Ara la preocupació es centra en la unió de “Sandy” i la borrasca polar que farà incrementar les pluges i les nevades. Les dades: onades de 3 metres, pluges de 300 mm i nevades de 4 metres.

 

El centre de “Sandy” a primera hora del matí es trobava al sud-est de Philadelphia amb vents sostinguts han arribat de 120 km/h. La seva pressió era de 952 hPa.

Tot i perdre la categoria d’huracà, encara generarà vents forts als estats de l’est d’EUA, si bé perdrà força durant les properes 48 hores. L’aeroport de La Guardia de Nova York ha registrat un cop de vent de 114 km/h amb 90 km/h de vent sostingut.

Evolució properes hores

Un cap endinsat a terra, l’activitat de forts vents minvarà. Ja he perdut la categoria d’huracà i demà perdrà la categoria de tempesta tropical per convertir-se en depressió.

Com podeu veure en el mapa de l’esquerra, que mostra la traçada esperada de “Sandy”, es mourà cap al centre de Pennsilvània i després capa l’estat de Nova York.

Efectes esperats

S’esperen onades de 3,3 metres a la costa compresa entre Maryland City fins a la Rhode Island.

Les pluges més intenses poden arribar als 200 mm als estats atlàntics centrals i la península Delmarva, amb màxima fins a 300 mm.

El mapa de precipitacions mostra més quantitats esperades durant entre dimarts i dimecres.

Les nevades també poden ser molt intenses, amb més de 80 cm a les zones de muntanya. Però els màxims de neu poden oscil·lar entre els 3 i els 4,5 metres a les muntanyes properes a la frontera de carolina del Nord i Tennessee i a les muntanyes del l’est de Maryland.

 

324.cat

Anuncis
Categories:Internacional, Notícies
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari (els comentaris amb caràcter ofensiu i/o racista o que no estiguin relacionats amb la notícia seran esborrats i denunciats immediatament)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: