Pàgina d'inici > Catalunya, Notícies > Un mort i un ferit greu en un xoc frontal a la C-16 a l’altura de Vallvidrera

Un mort i un ferit greu en un xoc frontal a la C-16 a l’altura de Vallvidrera

VALLVIDRERA >>L'accident ha passat al punt quilomètric 4,4 de la C-16, a l'altura de Vallvidrera. Un home de 46 anys ha mort aquest diumenge en un accident de trànsit que hi ha hagut  deu minuts abans de les vuit del matí al punt quilomètric 4,4 de la C-16, a l’interior d’un dels túnels de Vallvidrera. Els fets han obligat a tallar el trànsit en els dos sentits de la marxa fins gairebé dos quarts de 10.
 

El sinistre ha passat possiblement per un xoc frontal entre dos vehicles, el que conduïa la víctima, un taxi, en què ha resultat ferit greu un altre home, de 26 anys, que ha estat traslladat en una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat quatre patrulles dels Mossos, efectius dels Bombers de barcelona i de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

 

324.cat

Categories:Catalunya, Notícies
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari (els comentaris amb caràcter ofensiu i/o racista o que no estiguin relacionats amb la notícia seran esborrats i denunciats immediatament)