Pàgina d'inici > Notícies, Societat > Dos morts i un ferit en un tiroteig prop d’Albacete

Dos morts i un ferit en un tiroteig prop d’Albacete

ALBACETE >>Sanitaris i membres de la Guàrdia Civil, al lloc dels fets. (Foto: EFE) Dues persones han mort i una ha resultat ferida lleu a conseqüència d’un intercanvi de trets a El Salobral, una pedania d’Albacete, segons ha informat la delegació del govern de Castella-la Manxa. El succés ha passat cap a les vuit del vespre d’aquest dissabte. La Guàrdia Civil busca un home de 39 anys que ha fugit després de l’incident com a suposat autor dels trets, segons fonts de la investigació.
 

Els dos morts són una menor de 13 anys i un home d’uns 40 anys que podrien tenir relació familiar, igual que l’altre ferit. Tant les víctimes com el suposat autor dels trets són veïns de la pedania d’El Salobral, situada 15 quilòmetres al sud d’Albacete capital, segons ha manifestat l’alcalde i els veïns, que han afegit que tots formen part de famílies molt conegudes i amb arrelament a la localitat.

L’alcalde d’El Salobral, Ángel Sánchez, ha explicat que el suposat autor dels trets podria haver intentat mantenir una relació sentimental amb la menor que no era consentida per la família d’ella, tot i que aquesta hipòtesi no està confirmada per les fonts de la investigació. Sánchez ha lamentat els fets i ha subratllat la consternació de tots els veïns per un succés que “ningú” s’explica, ja que “és una població de molt pocs habitants i tots coneixem tant les víctimes com el presumpte assassí”.

Poc abans de la mitjanit s’ha procedit a l’aixecament dels cadàvers, que han estat traslladats a l’hospital Perpetuo Socorro d’Albacete, on se’ls farà l’autòpsia. La Guàrdia Civil manté un cordó de control d’accés a uns 200 metres del lloc del tiroteig, mentre que la localitat està tancada per les forces de seguretat, que han recomanat als veïns que no surtin de casa.

Les forces i cossos de seguretat de l’Estat treballen localitzar el suposat autor dels trets, que continua fugit i en parador desconegut.

 

324.cat

Categories:Notícies, Societat
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari (els comentaris amb caràcter ofensiu i/o racista o que no estiguin relacionats amb la notícia seran esborrats i denunciats immediatament)