Pàgina d'inici > Comunicació, Notícies > Paula Vázquez arma un sidral a Twitter en publicar per error el seu número de mòbil

Paula Vázquez arma un sidral a Twitter en publicar per error el seu número de mòbil

ANTENA 3 >>  Paula Vázquez Paula Vázquez, presentadora a Antena 3, ha publicat per error el seu número de mòbil a la xarxa social Twitter. Arran d’aquesta errada, molts tuitaires han aprofitat per fer-ne mofa, mentre que d’altres li enviaven WhatsApps i li trucaven sense parar. Vázquez els ha demanat “sisplau” que paressin. Tot i això, els tuitaires no li han fet cas i ella els ha amenaçat. Els ha recordat que estava en un enterrament i que “penjaria els números” a la xarxa social si continuaven molestant-la. Al cap d’una estona ha fet efectiva la seva amenaça i ha penjat impressions de pantalla dels números que li trucaven i li enviaven WhatsApps de tot tipus. Entre els missatges que la gent li ha enviat per mòbil n’hi ha de tipus molt diversos. Alguns intenten irritar-la i d’altres simplement són senzilles burles: “M’envies un petó?“, “Vols salami?” o “‘Fama, a bailar'”.

 

El rebombori al qual ha donat peu el seu error ha servit a molts tuitaires per fer broma sobre la intel·ligència de la presentadora. Entre d’altres comentaris fets a la xarxa, n’hi ha un que li critica que faci tuits des d’un enterrament. Un altre assenyala que “avui sabem que Paula Vázquez és rossa natural“.

ara.cat

Categories:Comunicació, Notícies
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari (els comentaris amb caràcter ofensiu i/o racista o que no estiguin relacionats amb la notícia seran esborrats i denunciats immediatament)